Schoonmaakmedewerk(st)er in Bleiswijk

Medewerker schoonmaakonderhoud Industrieel Bleiswijk

 


Wij zoeken: Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde medewerker Industrieel voor 5 avonden per week, 3 uur per dag, vanaf 16.30 uur.    

Wat ga je doen?

 • Voert diverse reinigingstaken zelfstandig uit of in samenwerking met collega’s;
 • Voert voorkomende handmatige werkzaamheden uit op het gebied van toebedeelde taken volgens de vastgestelde procedures en instructies;
 • Maakt verschillende objecten schoon door middel van natte reiniging, stofzuigen, vegen, schrobben, afvoeren van vuil in perscontainers ;
 • Zorgt voor het opvolgen van veiligheidsvoorschriften, dragen/gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

   

  Wat vragen wij van jou? Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van de Gemeente Lansingerland.
  Wat hebben wij te bieden? Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

   

   

Terug naar vacature overzicht

Reageer nu op deze vacature

Voeg uw cv toe