Medewerker Industrieel schoonmaakonderhoud

Mommers Schoonmaak

Wij als familiebedrijf zorgen al 70 jaar voor een schone werkomgeving bij meer dan 220 projecten in Groot Rotterdam. Samen met 230 collega’s steken we dagelijks de handen uit de mouwen.

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde medewerker Industrieel voor twee dagen in de week, maandag en vrijdag, 8 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega vanaf 06.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Wat ga je doen?

  • Voert diverse reinigingstaken zelfstandig uit of in samenwerking met collega’s;
  • Voert voorkomende handmatige werkzaamheden uit op het gebied van toebedeelde taken volgens de vastgestelde procedures en instructies;
  • Maakt verschillende objecten schoon door middel van natte reiniging, stofzuigen, vegen, schrobben, afvoeren van vuil in perscontainers ;
  • Zorgt voor het opvolgen van veiligheidsvoorschriften, dragen/gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van de Gemeente Lansingerland.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Interesse? Wacht niet, maar reageer direct via ons online sollicitatieformulier! 


Terug naar vacature overzicht

Reageer nu op deze vacature

Voeg uw cv toe