Casemanager Verzuim

Casemanager Verzuim 

24 tot 38 uur per week

Wat ga je doen?

In een collegiale en mensgerichte organisatie ga je aan de slag als Casemanager Verzuim. Jij bent het centrale aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers met betrekking tot alle verzuimzaken. Je ondersteunt en adviseert het lijnmanagement bij vragen over het volledige verzuimtraject; van ziekmelding, re-integratie tot aan betermelding. Jij zorgt ervoor dat alle partijen hun verantwoordelijkheid kunnen nemen, signaleert problemen en stagnaties, maakt deze bespreekbaar en activeert partijen om mee te gaan op de weg naar minder verzuim. Naast jouw kennis over de ARBO-wet, kun je ook de financiële en juridische consequenties van verzuim op een begrijpelijke manier uitleggen. Tijdens je dagelijkse werkzaamheden heb je contact met de ARBO-dienst, leidinggevenden, medewerkers, het UWV en diverse ondersteunende bureaus. Je wordt met je werkzaamheden geholpen door een medewerker van P&O. Daarnaast kijk je samen met het Hoofd P&O naar zaken op het gebied van preventie, kwaliteit en beleid.

Wie zoeken wij?

We zoeken een mensenmens met goede contactuele en organiserende eigenschappen. Je houdt van je vak en je bent bevlogen en resultaatgericht. Je hebt HBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante opleidingen, opleiding Regie op Verzuim (ROV) is een pré, en je hebt aantoonbare werkervaring in het vak. Je denkt graag mee om processen te verbeteren en houdt ervan mensen te coachen en te motiveren. Je bent een teamspeler en deelt graag je ideeën met anderen. Je weet hoe je voortgang en de kwaliteit van je werkzaamheden moet monitoren en rapporteren. Daarnaast beschik je over doorzettingsvermogen en een goed analytisch vermogen. Je houdt ervan te puzzelen, problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan.

Wat krijg je?

Een uitdagende en zelfstandige baan met ruimte voor inbreng en je eigen ontwikkeling. Daarnaast behoort gedeeltelijk thuiswerken tot de mogelijkheden. Verder werk je samen met enthousiaste collega’s en natuurlijk ontvang je een prima salaris. En dat allemaal in een succesvolle, groeiende en op de toekomst gerichte organisatie. Je bent daadkrachtig en wet tot efficiënt verzuimbeleid te komen.

Wij zijn Romaro!

Ruim 35 jaar is Romaro Schoonmaakgroep B.V. professioneel dienstverlener in schoonmaakdienstverlening, industriële reiniging en bedrijfsdiensten. ROMARO staat voor professionele en innovatieve dienstverlening en ondersteunende bedrijfsdiensten waar, door gekwalificeerde mensen, complexe en kleine opdrachten altijd naar volle tevredenheid van de klant én kostenefficiënt worden opgepakt en gerealiseerd, met vier kernwaarden als uitgangspunt: menselijk, duurzaam, dynamisch en no-nonsense.

Wil je nog meer weten over ons, kijk dan op www. Romaro.nl.

Let op!

Om er zeker van te zijn dat wij bij elkaar passen, kan een assessment onderdeel zijn van het selectieproces.

Heb je interesse?

Stuur je motivatie en cv via Indeed. Mocht je nog vragen hebben over de vacature? Dan kun je ons gerust bellen op 0180-463355

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Terug naar vacature overzicht

Reageer nu op deze vacature

Voeg uw cv toe