Werken bij

Schoonmaken is mensenwerk

Bij Mommers Schoonmaak hebben wij grote waardering voor onze medewerkers. Bij ons kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingsmogelijkheden, een informele werksfeer en persoonlijk contact.

Door toename van de werkzaamheden zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega's. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Vacatureoverzicht

Flexibel en zelfstandig werken?

Locatie: Rotterdam e.o.

Medewerker Ambulant Schoonmaakonderhoud


Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bergambacht

Locatie: Bergambacht

Voor een opdrachtgever in de dorpskern van de Gemeente Bergambacht zijn wij op zoek naar een zorgvuldige schoonmaakmedewerker voor 15 uur per week, 's middags.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er te Zevenhuizen

Locatie: Zevenhuizen

Voor een opdrachtgever in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 3 avonden in de week, maandag, woensdag en vrijdag. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 17.00 uur.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bergschenhoek

Locatie: Bergschenhoek

Voor een opdrachtgever in Bergschenhoek zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor 2 dagen in de week. De werkzaamheden zullen op maandag en donderdag worden uitgevoerd van 18.00 tot 20.00 uur.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bergschenhoek

Locatie: Bergschenhoek

Voor een opdrachtgever in de Gemeente Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een vakkundige schoonmaakmedewerker voor 12,5 uur per week.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er bedrijventerrein Oudeland

Locatie: Berkel en Rodenrijs - Rotterdam

Voor een opdrachtgever op bedrijventerrein Oudeland zijn wij op zoek naar een zorgvuldige schoonmaakmedewerker voor 10 uur per week.

Lees meer

Medewerker Industrieel schoonmaakonderhoud

Locatie: Bleiswijk

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde medewerker Industrieel voor twee dagen in de week, maandag en vrijdag, 8 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega vanaf 06.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bleiswijk

Locatie: Bleiswijk

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor 2 dagen in de week. De werkzaamheden zullen op overdag op dinsdag en donderdag worden uitgevoerd.

Lees meer

Schoonmaak(ster) Berkel en Rodenrijs

Locatie: Berkel en Rodenrijs

Voor een schoolgebouw in Berkel en Rodenrijs zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 5 dagen in de week, maandag t/m vrijdag, 10 uur per week. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 17.00 uur.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Berkel en Rodenrijs

Locatie: Berkel en Rodenrijs

Voor een opdrachtgever in Berkel en Rodenrijs wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 dagen in de week, dinsdag en vrijdag. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 17.00 uur.  

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Alphen a/d Rijn

Locatie: Alphen a/d Rijn

Voor een opdrachtgever in Alphen a/d Rijn zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker algemeen schoonmaakonderhoud voor één avond in de week, 1,75 uur per dag.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Boskoop

Locatie: Boskoop

Voor diverse opdrachtgevers in Boskoop zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 ochtenden in de week op woensdag en vrijdag. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 06.00 uur.

Lees meer

Parttime schoonmaakmedewerk(st)er Nieuwerkerk aan den IJssel

Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel

Voor een schoolgebouw in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker voor 13,75 uur per week, verdeeld over 5 dagen.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er kantoorpand Nieuwerkerk a/d IJssel

Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel

Voor een opdrachtgever in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 5 dagen in de week, 1,5 uur per dag.  

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Waddinxveen

Locatie: Waddinxveen

Voor een opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij per direct op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor vijf avonden in de week, voor 2,25 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega's vanaf 17.15 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Waddinxveen

Locatie: Waddinxveen

Voor een opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker algemeen schoonmaakonderhoud voor één ochtend in de week, 2 uur per dag. In deze functie ben je vanaf 06.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Waddinxveen

Locatie: Waddinxveen

Voor een opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij per direct op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor vijf avonden in de week vanaf 17.45 uur. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er te Gouda

Locatie: Gouda

Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 dagen in de week, maandag en donderdagochtend van 06.00 uur tot 08.15 uur. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Gouda

Locatie: Gouda

Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 dagen in de week, dinsdag en  vrijdagochtend van 07.00 uur tot 08.45 uur. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Gouda

Locatie: Gouda

Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 1 dag in de week, de woensdag, 1,5 uur uur per keer, per week.  

Lees meer

Schoonmaakmedewerk (st) er voor Rotterdam, Kop van Zuid

Locatie: Rotterdam

Voor een opdrachtgever in Rotterdam, op de Kop van Zuid, zijn wij op zoek naar een zorgvuldige schoonmaakmedewerker voor 5 avonden per week vanaf 17.30 uur. 2,25 uur per keer, per avond

Lees meer