Werken bij

Schoonmaken is mensenwerk

Bij Mommers Schoonmaak hebben wij grote waardering voor onze medewerkers. Bij ons kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingsmogelijkheden, een informele werksfeer en persoonlijk contact.

Door toename van de werkzaamheden zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega's. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Vacatureoverzicht

Schoonmaakmedewerk(st)er Waddinxveen

Locatie: Waddinxveen

Voor een opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker algemeen schoonmaakonderhoud voor één ochtend in de week, 2 uur per dag. In deze functie ben je vanaf 06.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er te Gouda

Locatie: Gouda

Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 dagen in de week, maandag en donderdagochtend van 06.00 uur tot 08.15 uur. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Gouda

Locatie: Gouda

Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 dagen in de week, dinsdag en  vrijdagochtend van 07.00 uur tot 08.45 uur. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Gouda

Locatie: Gouda

Voor een opdrachtgever in Gouda zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 1 dag in de week, de woensdag, 1,5 uur per keer, per week.  

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bleiswijk

Locatie: Bleiswijk

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor 2 dagen in de week. De werkzaamheden zullen op overdag op dinsdag en donderdag worden uitgevoerd.

Lees meer

Flexibel en zelfstandig werken?

Locatie: Rotterdam e.o.

Medewerker Ambulant Schoonmaakonderhoud


Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bergschenhoek

Locatie: Bergschenhoek

Voor een opdrachtgever in Bergschenhoek zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor 2 dagen in de week. De werkzaamheden zullen op maandag en donderdag worden uitgevoerd van 18.00 tot 20.00 uur.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bergschenhoek

Locatie: Bergschenhoek

Voor een opdrachtgever in de Gemeente Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een vakkundige schoonmaakmedewerker voor 12,5 uur per week.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er bedrijventerrein Oudeland

Locatie: Berkel en Rodenrijs - Rotterdam

Voor een opdrachtgever op bedrijventerrein Oudeland zijn wij op zoek naar een zorgvuldige schoonmaakmedewerker voor 10 uur per week.

Lees meer

Medewerker Industrieel schoonmaakonderhoud

Locatie: Bleiswijk

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde medewerker Industrieel voor één dag in de week, de maandag, 8 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega vanaf 06.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er kantoorpand Nieuwerkerk a/d IJssel

Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel

Voor een opdrachtgever in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij op zoek naar twee ervaren schoonmaakmedewerkers (m/v) voor 5 dagen in de week, 1,5 uur per dag.  

Lees meer

Schoonmaakmedewerk (st) er voor Rotterdam

Locatie: Rotterdam

Voor een opdrachtgever in Rotterdam, regio Spaanse Polder,  zijn wij op zoek naar een zorgvuldige schoonmaakmedewerker voor 5 avonden per week vanaf 18.00 uur. 2 uur per avond

Lees meer

Schoonmaakmedewerk (st) er voor Alphen a/d Rijn

Locatie: Alphen a/d Rijn

Voor een opdrachtgever in Alphen aan den Rijn, zijn wij op zoek naar een zorgvuldige schoonmaakmedewerker voor 3 avonden(maandag, woensdag en vrijdag) per week vanaf 17.00 uur. Totaal 5 uur per week. 

Dit kan aangevuld worden met 4 avonden per week in een ander pand, bij een andere opdrachtgever, totaal 3 uur per week.

Als je bij deze 2 bedrijven gaat werken zou je op circa 8 uur per week komen.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er in Schiedam

Locatie: Schiedam

Voor een opdrachtgever in Schiedam zijn wij per direct op zoek naar diverse medewerkers, met ervaring in het schoonmaakonderhoud. De werkzaamheden zullen 's morgens, op maandag t/m vrijdag worden uitgevoerd. 

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Dordrecht

Locatie:

Voor een opdrachtgever in Dordrecht zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 dagen in de week, 1,5 uur per keer. Dagen en werktijden in overleg, voorkeur overdag.

Lees meer