Cateringmedewerker

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Capelle a/d IJssel zijn wij op zoek naar een cateringmedewerker. De cateringmedewerker die wij zoeken, doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel. Daarnaast is de cateringmedewerker een vriendelijk persoon die enthousiast is en deze vrolijkheid uitstraalt naar de klant. Het is ook erg belangrijk dat je ervaring hebt in de cateringbranche, doorzettingsvermogen hebt en dat je hygiënisch bent.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:
• Eten voorbereiden, zoals broodjes afbakken, eieren koken, vullen van de counter;
• Producten van de leverancier wegpakken;
• Mis en place (zoals salades, soep, broodjes, rauwkost, fruit etc. voor de dag voorbereiden);
• Bestellingen voor de volgende dag opnemen;
• Lunchpakketten maken;
• Koffieautomaten schoonmaken en bijvullen;
• Afwassen, schoonmaken en opruimen, tafels afnemen etc.

Wat vragen wij van jou?
Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van de Gemeente Capelle a/d IJssel.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de catering met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao, een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Terug naar vacature overzicht

Reageer nu op deze vacature

Voeg uw cv toe