Werken bij

Schoonmaken is mensenwerk

Bij Mommers Schoonmaak hebben wij grote waardering voor onze medewerkers. Bij ons kun je rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingsmogelijkheden, een informele werksfeer en persoonlijk contact.

Door toename van de werkzaamheden zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega's. Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Vacatureoverzicht

Schoonmaakmedewerk(st)er Delft

Locatie: Delft

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Delft zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker algemeen schoonmaakonderhoud voor vijf dagen in de week, 2 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega's vanaf 17.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die aan de volgende eisen voldoet:

 • Ervaring in de schoonmaak is een pré;
 • Je hebt een flexibele instelling;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Woonachtig in de omgeving van Delft;
 • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Lees meer

Medewerker schoonmaakonderhoud Industrieel Bleiswijk

Locatie: Lansingerland

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde medewerker Industrieel voor één dag in de week, 8 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega vanaf 06.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Wat ga je doen?

 • Voert diverse reinigingstaken zelfstandig uit of in samenwerking met collega’s;
 • Voert voorkomende handmatige werkzaamheden uit op het gebied van toebedeelde taken volgens de vastgestelde procedures en instructies;
 • Maakt verschillende objecten schoon door middel van natte reiniging, stofzuigen, vegen, schrobben, afvoeren van vuil in perscontainers ;
 • Zorgt voor het opvolgen van veiligheidsvoorschriften, dragen/gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van de Gemeente Lansingerland.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Berkel en Rodenrijs

Locatie: Berkel en Rodenrijs

Wij zoeken

Voor een opdrachtgever in Berkel en Rodenrijs wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 2 dagen in de week, dinsdag en vrijdag. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 17.00 uur.

De voornaamste werkzaamheden

Als ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voer je (zelfstandig) schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van een werkschema. Hierbij kan je denken aan reguliere schoonmaak, wissen, moppen, sanitair reinigen, prullenbakken legen etc.

Vereisten

 • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche;
 • Je hebt een faciliterende houding;
 • Je bent betrouwbaar en zelfstandig en proactief;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets);
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.


Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Gemeente Zuidplas

Locatie: Nieuwerkerk a/d IJssel

Wij zoeken:

Voor diverse opdrachtgevers binnen de dorpskern Nieuwerkerk a/d IJssel van de Gemeente Zuidplas zijn wij per direct op zoek naar zeer enthousiaste en gemotiveerde schoonmaakmedewerker (m/v). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever(s). 

Wat ga je doen?

De schoonmaker die wij zoeken is verantwoordelijk voor: Het uitvoeren van diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden aan vloeren, wanden, ramen, meubilair etc. Het verzamelen van de benodigde middelen en materialen Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van de Gemeente Zuidplas.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Medewerker Ambulant Schoonmaakonderhoud

Locatie: Rotterdam e.o.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een ervaren Medewerker Ambulant Schoonmaakonderhoud. Als ervaren Medewerker Ambulant Schoonmaakonderhoud voer je bij verschillende objecten (zelfstandig) schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van een werkschema. Hierbij kan je denken aan reguliere schoonmaak, wissen, moppen, sanitair reinigen, prullenbakken legen etc.

Vereisten

 • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche;
 • Je hebt een faciliterende houding en je bent servicegericht;
 • Je bent betrouwbaar, zelfstandig en proactief;
 • Je hebt een net en verzorgd uiterlijk;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs (B);
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Het aanvragen en verkrijgen van een VOG mag voor jou geen probleem zijn;
 • Je bent in staat om fysieke werkzaamheden uit te voeren;
 • De werktijden zijn tussen 06:30 uur en 21:30 uur.

Wij bieden:

Salaris conform de Schoonmaak CAO. Een contract voor minimaal 20 en maximaal 38 uur per week.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er kinderdagverblijven Spijkenisse

Locatie: Spijkenisse

Wij zoeken:

Voor twee kinderdagverblijven in Spijkenisse zijn wij vanaf eind augustus op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker algemeen schoonmaakonderhoud voor vijf dagen in de week, 3 uur per dag. In deze functie ben je na 17.30 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat die aan de volgende eisen voldoet:
Ervaring in de schoonmaak is een pré;
Je hebt een flexibele instelling;
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Woonachtig in de omgeving van Spijkenisse;
Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Lees meer

Cateringmedewerker

Locatie: Capelle a/d IJssel

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Capelle a/d IJssel zijn wij op zoek naar een cateringmedewerker. De cateringmedewerker die wij zoeken, doet er alles aan om de klant tevreden te stellen. Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel. Daarnaast is de cateringmedewerker een vriendelijk persoon die enthousiast is en deze vrolijkheid uitstraalt naar de klant. Het is ook erg belangrijk dat je ervaring hebt in de cateringbranche, doorzettingsvermogen hebt en dat je hygiënisch bent.

De voornaamste werkzaamheden bestaan uit:
• Eten voorbereiden, zoals broodjes afbakken, eieren koken, vullen van de counter;
• Producten van de leverancier wegpakken;
• Mis en place (zoals salades, soep, broodjes, rauwkost, fruit etc. voor de dag voorbereiden);
• Bestellingen voor de volgende dag opnemen;
• Lunchpakketten maken;
• Koffieautomaten schoonmaken en bijvullen;
• Afwassen, schoonmaken en opruimen, tafels afnemen etc.

Wat vragen wij van jou?
Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van de Gemeente Capelle a/d IJssel.

Wat hebben wij te bieden?
Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de catering met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao, een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Bleiswijk

Locatie: Bleiswijk

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Bleiswijk zijn wij per direct op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor vijf avonden in de week, 3 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega vanaf 16.30 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Wat ga je doen?

De schoonmaker die wij zoeken is verantwoordelijk voor: Het uitvoeren van diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden aan vloeren, wanden, ramen, meubilair etc. Het verzamelen van de benodigde middelen en materialen Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Lansingerland.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.  

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er kantoorpand Waddinxveen

Locatie: Waddinxveen

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Waddinxveen zijn wij per direct op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor vijf ochtenden in de week, gemiddeld 3 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega vanaf 09.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Wat ga je doen?

De schoonmaker die wij zoeken is verantwoordelijk voor: Het uitvoeren van diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden aan vloeren, wanden, ramen, meubilair etc. Het verzamelen van de benodigde middelen en materialen Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Waddinxveen.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.  

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er te Zevenhuizen

Locatie: Zevenhuizen

Wij zoeken

Voor een opdrachtgever in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker (m/v) voor 3 avonden in de week, maandag, woensdag en vrijdag. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf 17.00 uur.

De voornaamste werkzaamheden

Als ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voer je (zelfstandig) schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van een werkschema. Hierbij kan je denken aan reguliere schoonmaak, wissen, moppen, sanitair reinigen, prullenbakken legen etc.

Vereisten

 • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche;
 • Je hebt een faciliterende houding;
 • Je bent betrouwbaar en zelfstandig en proactief;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets);
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Zevenhuizen / Waddinxveen.

Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er sportcomplex Schiedam

Locatie: Schiedam

Wij zoeken

Voor een opdrachtgever in Schiedam zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor 2 ochtenden in de week, 4 uur per dag. De werkzaamheden worden op maandag en vrijdag uitgevoerd. In deze functie ben je samen met je collega na 07.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever.   

De voornaamste werkzaamheden

Als ervaren Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voer je (zelfstandig) schoonmaakwerkzaamheden uit aan de hand van een werkschema. Hierbij kan je denken aan reguliere schoonmaak, wissen, moppen, sanitair reinigen, prullenbakken legen etc.

Vereisten

 • Je hebt ervaring in de schoonmaakbranche;
 • Je hebt een faciliterende houding;
 • Je bent betrouwbaar en zelfstandig en proactief;
 • Je bent in bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets);
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Schiedam.


Lees meer

Schoonmaakmedewerk(st)er Vlaardingen

Locatie: Vlaardingen

Wij zoeken:

Voor een opdrachtgever in Vlaardingen zijn wij binnenkort op zoek naar een zeer enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud voor vijf avonden in de week, 2 uur per dag. In deze functie ben je samen met je collega vanaf 18.00 uur verantwoordelijk voor het schoonmaken bij onze opdrachtgever. 

Wat ga je doen?

De schoonmaker die wij zoeken is verantwoordelijk voor: Het uitvoeren van diverse algemene schoonmaakwerkzaamheden aan vloeren, wanden, ramen, meubilair etc. Het verzamelen van de benodigde middelen en materialen. Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.

Wat vragen wij van jou?

Wij vinden het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst zodat de communicatie met je leidinggevende en met de klant goed verloopt. Daarnaast heb je een dienstverlenende houding en een representatieve uitstraling. Je bent betrouwbaar, zelfstandig, proactief, enthousiast en leergierig. Ook ben je in het bezit van eigen vervoer (auto/scooter/fiets) en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Vlaardingen.

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou een leuke afwisselende baan in de schoonmaak met leuke collega’s bij een bedrijf dat het verschil wil maken. Jij bent het gezicht van Mommers Schoonmaak en trots op je werk. Je salaris is conform de cao van de schoonmaakbranche en een vakantietoeslag en eindejaarsuitkering behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

 

Lees meer